Skip to main content

Slide

Vi möter era önskemål

Nybyggnationer – Bygg ditt drömprojekt med flexibilitet och expertis

Skapa din drömbyggnad – Nybyggnationer för villor, stugor och mer

Väddö Bygg & Fastigheter är din pålitliga partner när det kommer till nybyggnationer av villor, stugor och andra byggnader. Vi är dedikerade till att uppfylla våra kunders önskemål och erbjuder en flexibel arbetsprocess för att säkerställa att ditt projekt blir precis som du har tänkt dig. Oavsett om du planerar att bygga en sommarstuga på en tomt eller flera villor på samma område, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för en offertförfrågan och en konsultation för att komma igång med din nybyggnation.

Anläggning av villagrund – En stabil grund för ditt hus

Professionell schaktning och gjutning för villagrunden

En korrekt och stabil villagrund är avgörande för att säkerställa att ditt hus får en solid grund att vila på. Hos Väddö Bygg & Fastigheter är vi experter på att arbeta med villagrunder på olika sätt. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från förberedelser inför anläggningen av en ny villagrund till själva utförandet. Med vår expertis och erfarenhet kan du vara säker på att vi levererar en villagrund som är stabil och hållbar, vilket ger dig trygghet och lugn.

Tillbyggnationer – Skapa mer utrymme och funktionalitet

Utöka ditt hem – Tillbyggnationer för alla behov/strong>

Väddö Bygg & Fastigheter är din pålitliga partner när det gäller alla typer av tillbyggnationer, oavsett om det handlar om att bygga ett extra rum till din villa eller att lägga till en altan inför sommarsäsongen. Vi är specialiserade på att utföra både små och stora tillbyggnationer och är här för att hjälpa dig genom hela processen. Kontakta oss för offertförfrågningar och låt oss skapa en skräddarsydd lösning för att möta dina behov och önskemål.

Renoveringar – Förnya ditt hem med expertkunskap och kvalitet

Omfattande renoveringar för in- och utvändiga förbättringar

Väddö Bygg & Fastigheter är din pålitliga partner när det kommer till renoveringar både inomhus och utomhus. Vi kan hjälpa dig med allt från takrenoveringar till badrums- och köksrenoveringar. Vi sätter alltid dina önskemål i fokus och utför arbetet med högsta kvalitet och precision. Oavsett om du vill ge ditt hem en fräschare look eller göra funktionella förbättringar, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina renoveringsvisioner.

Kontakta oss idag för offertförfrågan!

Kontakta oss!