Skip to main content

Slide

Vi möter era önskemål

Väddö Bygg – Ett entreprenörsdrivet företag för kvalitetsbyggande

Väddö Bygg är ett väletablerat företag som grundades år 2004 av Andreas och Håkan Jonsson. Som ett entreprenörsdrivet företag har vi en stark passion för att leverera högkvalitativa byggprojekt. Sedan 2016 har vi specialiserat oss på nyproduktion av en- och flerbostadshus samt fritidshus i väddöbygden.

Hållbara boenden för hög livskvalitet

Vi är stolta över att kunna erbjuda kompetens och erfarenhet för att skapa hållbara boenden där människor kan trivas och njuta av en hög livskvalitet. Vårt fokus ligger på att bygga hem som inte bara är vackra och funktionella, utan även tar hänsyn till miljön och energieffektivitet. Genom noggrann planering och genomförande strävar vi efter att möta våra kunders förväntningar och skapa boendemiljöer som varar i generationer.

Lokalt samarbete för att förverkliga dina idéer

Vi brinner för den positiva utvecklingen av vår bygd, Väddöbygden, och vi är stolta över vårt starka kontaktnät och samarbetet med andra lokala proffs. Genom att samarbeta med pålitliga och erfarna yrkespersoner inom olika områden kan vi förverkliga våra kunders idéer och drömmar på bästa möjliga sätt. Vi tar oss an varje projekt med omsorg och engagemang för att skapa resultat som motsvarar förväntningarna.

Vi ser fram emot att få förverkliga just ditt projekt och skapa det hem du drömt om! Kontakta oss idag för en personlig konsultation och offertförfrågan.

Kontakta oss!